År 2022 – Droppen 70 år!

22 januari 2022

Skrivet av Matilda Einarsson

God fortsättning på det nya året, kära Droppenläsare! Hoppas att du haft en god start på 2022.

I år fyller Droppen 70 år! Det är stort att tidningen funnits så länge! Det började med Luthersk barntidning 1952, och 1998 blev namnet Droppen. I tidningen berättar barn, ungdomar och vuxna vad tidningen fått betyda under deras uppväxt.

Vi hoppas att du som hunnit bläddra i tidningen la märke till att något var annorlunda…. Droppen har fått en ny layout!! Isak Engström, på Design för livet, har hjälpt oss med det. Visst blev det bra!?

Vi ser fram emot en innehållsrik vår där andakter och berättelser fortsätter att vara ett stående inslag i tidningen. Temat om Jesu liknelser fortsätter också. Nytt för i vår är vår nya följetong Itzak, som handlar om en nyanländ pojke från Turkmenistan och om hur svårt det kan vara att komma till ett nytt land med allt vad det innebär. På tidningens baksida vill vi uppmuntra till och lyfta fram betydelsen av att läsa Bibeln på egen hand, även som (ett lite äldre) barn. Olika personer kommer att dela med sig av sina tips och några favoritbibelställen.

Vi vill önska våra läsare en god och välsignad vår!

Andra inlägg

Glad sommar!

Glad sommar!

Hej! Nu har vi ett uppehåll med tidningarna, men några från redaktionen är med på olika sommarevenemang, så kanske du...

Julens gåva 2023

Droppens jultidning – Julens gåva – går nu att beställa! 24 sidor fullspäckade med andakter, berättelser, lekar,...

Minuten – en rolig lek!

Tweensgruppen ”Charge” i Åkersberga har lekt en lek som heter ”Minuten”. Leken kommer från USA och går ut på att...

0 kommentarer